Om mig og min dejlige familie

Jeg hedder Kirstine Bøgeskov, og er 30år. Jeg bor i Herskind sammen med min kæreste Thomas, og vores 2 børn Nicki og Kimmi.

Vi købte vores hus i Herskind 1/6-2011, og vi er rigtig glade for at bo her :-) Herskind er en dejlig by, hvor der både er skøn natur - legeplads - børnehave/skole, og sammer af ting - dyr osv. at se når man er ude og gå en tur :-) det er et ældre rækkehus vi bor i, med go plads til både store og små.

De sidste par år har vi lavet en hel del om udenfor, vi har blandt andet lavet ny lege plads, fået gjordt vores gårdhave i stand, og vi er slet ikke færdige endnu :-) Da vi er en familie som elsker at være ude, så det er vigtigt for os at der er nogen gode omgivelser udenfor, både for os men også for dagpleje ungerne :-)

Lidt om familien :

Thomas er 31år og arbejder til daglig som fugemand - hvilket han har gjort de sidste 9-10 år.

Det er Thomas som står for at bringe og afhente vores  børn morgen og aften. De dage hvor han ikke kan så kommer jeres børn med på visit i skolen og børnehaven. Det plejer altid at været et stort hit blandt ungerne at gå op i børnehaven og se hvad alle de store børn laver :-) 

Nicki er en stor dreng på 5år som går i børnehave i Herskind - hvilket han er rigtig glad for. Han er en dreng med fart over feltet, som ikke er bange for at prøve nye ting af :-) Han er lige så go, som dagen er lang, og han siger aldrig nej til en go leg med ungerne om morgenen :-)

Kimmi er en dejlig pige på 11år, som går i 4 klasse på Herskind skole. Kimmi er en rigtig drenge-pige med begge ben plantet solid i jorden, og så er hun en pige som har et hjerte af guld :-) Hun nyder at komme hjem og hygge med dagpleje ungerne, og vil gerne være med til at læse højt og lege :-)


Lidt om mit arbejds liv og fritid : Jeg har været ved landbruget i 6år, og det har jeg været rigtig glad for. Derefter startet jeg i en sfo/skole køkken hvilket var meget spændene og sjovt at prøve :-)

Jeg har været dagplejer i små 2år efterhånden, og er rigtig glad for det. Der er ikke en dag der er den samme, og jeg nyder rigtig meget at være sammen med "alle" mine unger, og se hvor meget de udvikler sig :-)

I min fritid er jeg gymnastik lære for en masse søde og dejlige børn i alderen 3-7 i herskind. Jeg går også selv til en del almindelig træning i min hverdag. Jeg bruger også meget af min fritid på venner samt familie, og på at være en go mor-kæreste for min mand og børn :-)

Jeg vil også sige at et godt samarbejde mellem mig og forælderne er noget jeg vægter meget høj. Jeg syntes det er super vigtig at man lige bruger 5 min på at fortælle om jeres barns`dag i dagplejen og at i selvfølgelig gør det samme fra jeres dag med barnet. :-)


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.02 | 22:59

Dejlig hjemmeside fedt der er private børnepasserer

...
20.02 | 22:57

Sikke nogen lækre unger du passer lyder til at være et godt sted du har dig

...
10.12 | 22:13

...
01.09 | 14:36
Hvem er jeg :-) har modtaget 12
Du kan lide denne side